Noutati

Copiii cresc

COPIII CRESC “ORICUM”…..?

Ne intrebam cu totii, noi, parintii, mereu: “Oare cum va arata copilul meu in viitor, ca adult? Va fi frumos, destept, bun, cuminte?”. Adjectivele difera putin in functie de asteptarile, aspiratiile parintilor. Insa nu toti suntem constienti de faptul ca evolutia lor va tine cont de amprenta pe care o lasam noi asupra lor.

[detalii]
555 ani - Bucuresti, La multi ani!!!

Cu 555 in urma, pe 20 septembrie, Vlad Tepes, Domn al Tarii Romanesti, semna un Act Domnesc in Cetatea Bucuresti. Era Certificatul de nastere al Bucurestilor. Am avut sansa sa ma nasc intr-o zona de poveste, la poalele Dealului Istrita, unde s-a gasit Closca cu Puii de Aur si privilegiul sa invat si sa traiesc in capitala tarii. 

 

[detalii]
15 septembrie - Educatia ne deosebeste

Daca ai un vis, urmeaza-l! Dar conteaza cum ajungi unde ti-ai propus, cu cine si prin ce metode! Nu-ti uita parintii si dacalii!

15 septembrie anul... mai tinem minte prima zi de scoala? Sau prima zi de scoala a copiilor nistri? In mod normal, da! Dar mai tinem minte tot ceea am invata la scoala? Cu siguranta, nu! Ne rama amintirile... Si, in cele mai multe cazuri, ne ramane educatia, dorinta de a mai citi ceva, de a ne informa, de a ne dezvolta personal si profesional. 

[detalii]
CURS Versus CURS Intensiv - Va oferim variante

Pentru a veni in intampinarea tuturor celor care isi doresc sa participe la cursuri, autorizate ANC, dar au necesitati si asteptari diferite, va propunem toate cursurile noastre, prezente si viitoare, in doua forme de desfasurare:

Curs Intensiv, desfasurat in regim intensiv, 340 lei

Curs detaliat, desfasurat pe durata a 25 - 40 ore, 800 lei

 

[detalii]
Oamenii de Succes si Inteligenta Emotionala

Travis Bradberry, cofondator la Talent Smart si autor al cartii de mare success “Emotional Intelligence 2.0”a studiat si inventariat mai multe tendinte care NU fac parte din cheia succesului. Dupa ce a testat mai mult de 1 milion de oameni, a concluzionat ca OAMENII care au SUCCES sunt cei care sunt INTELIGENTI EMOTIONAL, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[detalii]
Concurs - Prietenie - Oameni! Premiu Un Curs acreditat ANC

CONCURS! Pt ca am si am descoperit multi prieteni, oferim premiu UN CURS GRATUIT, la alegere, celui care va aprecia pagina cu like-ul nr 500! Pt detalii, va rugam sa ne contactati la office@cursuri-autorizate.eu si https://www.youtube.com/watch?v=I1PkxTYKNiI

[detalii]