Noutati

Mini Campanie: Prima zi de scoala - Primul ghizdan

Pentru mine si echipa mea este o continuare, dar si un nou inceput. Pentru multi dintre copii va fi, in 15 septembrie, prima zi de scoala si nou inceput.  Va propun sa devenim o mare echipa si sa venim in sprijinul a cativa copii,

[detalii]
Proiectele Europene sunt acum disponibile
Doriti sa accesati fonduri europene?
43 de miliarde sunt alocate romanilor si Romaniei! Va invitam sa ne contactati pentru a le putea accesa!
Comisia Europeana a validat Acordul de Parteneriat 2014 - 2020 cu Romania, documentul care prezinta modul in care vor fi folosite fondurile europene structurale si de investitii in viitoarea perioada de programare, a anuntat astazi Ministerul Fondurilor Europene.
 
 

 

[detalii]

Oferta VS Realitate

01.08.2014
Oferta VS Realitate

Intodeauna mi-a placut sa spun si sa scriu ceea ce simt eu, ceea ce invat de la oamenii cu care interactionez sau din cartile pe care le citesc. Lucrurile spuse sau scrise de altii le respect, dar imi permit sa imi scriu propriile idei. Ca sa dezvolt acest business concurez cu mine insami si cu ceea ce stiu, citesc, invat si ma perfectionez.

[detalii]
Calitatea noastra, performanta voastra!

Oferim cursuri pentru cursanti si nu cursuri doar pentru diploma!
Giorgio Armani spunea ca “diferenta dintre stil si moda este calitatea”. Parafrazandu-l, fara sa fiu vre-o specialista in moda, dar avand o buna experienta in formare, spun ca diferenta intre cursuri si cursuri este calitatea. Asa cum masura succesului se regaseste in feedbackuri si in rezultatele obtinute. Si pentru ca ne sustinem afirmatiile prin fapte, va oferim DEMO pentru orice grup potential format.

[detalii]
Despre cursurile creditate ANC

Le multumesc tuturor celor care ma contacteaza si ma roaga sa ii consiliez cu informatii despre cursurile de formare profesionala, despre alegerea cursurilor, despre proiecte europene! Asa cum pentru ei experienta si rezultatele mele conteaza, pentru a-i consilia corect, asa si recomandarile si increderea fostilor si actualilor mei cursanti si colaborartori conteaza pentru mine. 

[detalii]