Noutati

Finantari europene - azi masura 6.1

Vrei sa iti dezvolti o ferma vegetala sau animala?

Vrei pana la 50.000 de euro nerambursabili?

Ai pana in 40 de ani?

Poti accesa fonduri europene prin Programul National de Dezvoltare Rurala, masura 6.1, ""Instalarea tinerilor  fermieri.  Masura se deschide in martie 2016.Pana atunci, va oferim consiliere pentru a va putea alege cea mai buna solutie si participarea la curul de calificare obligatoriu pentru acest domeniu. 

Sprijinul financiar se va acorda in doua transe, astfel: 75%  la incheierea deciziei de finantare; 25% la implementarea corecta a planului de afaceri, fara a depasi trei/cinci ani de la incheierea deciziei de finantare.

 

 

[detalii]
Noutati in furnizarea cursurilor, dezvoltarii profesionale si personale

Noutati in furnizarea cursurilor, dezvoltarii profesionale si personale

In perioada februarie  2016 - aprilie 2016 furnizam o serie de cursuri si workshopuri in Focsani, in cadrul proiectului “Infiintarea Centrului de terapii recuperatorii pentru copii cu tulburari de dezvoltare”. Proiectul este implementat de catre Consiliul Judetean Vrancea, in parteneriat cu Asociatia Speranta Andradei, fiind finantat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, programul privind “Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului dintre viata profesionala si cea privata”. Structural Eurotraining este furnizor exclusiv de formare si dezvoltare. 

[detalii]

Multi adulti, multi parinti sunt de acord cu pedepsele aplicate la scoala, le aplica si ei acasa si totul pentru ca asa au fost si ei educati si pentru ca nu cunosc sau nu vor sa accepte ca un copil, un elev are propria personalitate si trebuie tratat cu respect, ca si orice alt adult. 

Am citit multe pareri legate de intamplari de prin scolile romanesti, am copil si a avut unul dintre invatatori, in clasa a III a, care incerca sa ii umileasaca sau aplica bataia la palma!  

[detalii]

Înfiinţarea Centrului de terapii recuperatorii pentru copii cu tulburări de dezvoltare 

Workshop-uri Parenting: comunicare empatică pentru părinţi; comunicare empatică pentru copii; playful parenting; rivalităţi între fraţi; reglarea agresivităţii copiilor; incluziunea copilului cu CES în şcoala de masă – tehnici şi etape 

Workshop-uri Orientare profesională: Autocunoaşterea şi rolul acesteia în alegerea carierei;  Evaluarea oportunităţilor existente; Stabilirea scopurilor şi planificarea

Curs Antreprenoriat


[detalii]
Educatia nonformala si informala in cadrul orelor de dirigentie - Parte integranta a proiectului

Tematica Cursului: Orele de dirigentie – cadru de abordare nuantata a problemelor cu care se confrunta elevii in scoala;  Rolul educației non-formale și informale în dezvoltarea și integrarea tinerilor; Metode de educație non-formală in cadrul orelor de dirigentie; Implicarea – condiție a integrării; Integrarea in grupul de elevi ai clasei

[detalii]
Probleme si Solutii in Cadrul Educatiei Formale - Parte integranta a proiectului

Tematica Cursului:

- Identificarea problemei cu care se confrunta elevul – între general și particular

- Soluții pentru problemele cu care se confrunta elevii in cadrul scolii

- Rolul elevilor si a cadrelor didactice in eficientizarea educatiei formale

- Implicarea – condiție a integrării

- Integrare – atunci când îi învățăm pe ceilalți


 

[detalii]