Noutati

La multi ani, 2019!

31.12.2018

Anul Nou 2019

 

 

 

Iata,-un an a mai trecut

 

Am muncit, ne-am bucurat,

 

Lucruri bune am facut,   

 

Am gresit, am corectat,

 

 

 

Ne-am indoit, am crezut

 

Ne-am amintit, am uitat,

 

Unii vin, altii-au plecat,

 

Amintiri am adunat.


[detalii]

Poveste de Craciun

 

 

Scrierile vechi ne spun 

Că în noaptea de Crăciun 

S-a născut, suflet curat, 

Al iubirii împărat. 

 

Într-o iesle,-n sărăcie 

S-a născut ca să ne fie 

Stea şi călăuză vie        

De atunci până-n vecie 

 

Născut om dintr-o Fecioară 

Condamnat de om să moară. 

Sacrificiu’-a–mbrățişat, 

Prin el pe om l-a salvat.


[detalii]

E acea vreme din an 

Vreme magica, frumoasa 

Pe care-o astepti cu drag,

Cand ii vrei pe toti acasa 

Pe copii-i bucura mult,

Cum doar el  stie si poate,  

Mosul darnic si carunt, 

Parca iesit dintr-o carte.


[detalii]

Azi se dau rezultatele la bac, la capacitate si se tot vorbeste despre aceste evaluari si despre ce note mici se obtin, sau ce tineri slab pregatiti avem. Se fac multe comparatii cu generatiile trecute, se da vina pe parinti, pe gageturi, pe copii.

Ne e mai usor sa aruncam cu piatra sau sa aratam cu degetul,  in loc sa vedem intai partile bune si ce stiu in plus acesti tineri fata de ceea ce stim noi si generatiile deja trecute printr-un sistem educational. Nu stim sa scriem corect romaneste, nu ne informam, traim intr-o programa invechita, dar nu ne schimbam pe noi, e mai simplu sa-i criticam pe altii. 

Au multi pretentia ca elevii si studentii sa memoreze pagini intregi, in loc sa ii invete sa gandeasa si sa le imbine teoria cu multe aplicatii practice. Cred ca sunt elevii neinteresati si nu vor sa invete, dar nu se intreaba ce metode pot aplica pentru a-i atrage si a face o tema mai interesanta, mai interactiva. Daca vad ca de la cateva luni la 20 ani le plac copiilor gageturile, dar ei, ca adulti, nu prea stiu ce sunt acelea sau nu stiu sa le foloseasca, deja le considera inamice, in loc sa le devina prieteni si sa incerce sa le ia in ajutorul formarii, nu sa le interzica. Copiii sunt din ce in ce mai inteligenti si mai dotati intelectual, dar au nevoie sa li se dezvolte acesta inteligenta, inclusiv cea emotionala. Nu stim ce e cu noua tehnologie, intrebam, nu stim ce e inteligenta emotional, invatam! Dar nu judecam noile generatii sau pe cei care stiu sa fie in rand cu noile metode de invatare si de aplicare a cunostintelor, competentelor si abilitatilor. 

[detalii]

Bine ne-am regasit!

 

După cum probabil ati aflat deja, în 25 mai 2018 devine aplicabil noul Regulament European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR). 

Pentru a va trasnmite informatii legate de furnizarea de cursuri si servicii de consultanta ale companiei noastre avem nevoie de acceptul dumneavoastra.  

Datele personale sunt stocate conform reglementarilor in vigoare. Folosim datele dvs doar pentru a va inscrie si participa la cursul dorit de dvs si pentru a va elibera Diplome/ Certifcate de absolvire/ calificare

CUM PRELUCRĂM DATELE TALE PERSONALE?

Folosim datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produse și servicii specific platformei cursuri-autorizate.eu sau pentru a-ți oferi asistența cu privire la folosirea acesteia (dacă este cazul), de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare, în scop de marketing, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor pe care ți le oferim. Prelucrarea datelor personale se întemeiază întotdeauna fie pe executarea contractelor încheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligație legală, prin consimțământul tău dacă ți-ai manifestat opțiunea în acest sens, prin Formularul de inscriere la curs, prin contract sau mesaj direct transmis catre noi.

[detalii]
Calitatea echipei VS calitatea businessului

Calitatea unei companii e calitatea oamenilor din echipa sa. 

Un businees de calitate nu se poate dezvolta pe termen lung fara oameni bine pregatiti, motivati si cu dorinta de a creste in directia in care se dezvolta si compania, avand viziuni comune. A crede ca sunt altii care astepata la usa ca sa se angajeze, nu are nicio legatura cu calitatea activitatilor desfasurare, cu progresul, cu lidershipul. Motivarea este un principal mod de ati dezvolta echipa, iar pachete de beneficii pot exista, indiferent cat de mica este echipa. Unii angajati cred ca doar marirea de salariu ii motiveaza, altii apreciaza o asigurare medicala privata sau niste bonuri de masa, altii apreciaza o vacanta sau prime de Paste si de Craciun, dar toti angajatii au nevoie si ar trebui sa inteleaga si sa 

[detalii]