Feedback-uri

"Draga Tatiana Savu,
Am scris aceasta recomandare despre activitatea dvs. pentru a fi distribuita altor utilizatori 

Detalii recomandari "Un om intre oameni, de o tinuta morala si principiala deosebita, super calificata in profesie, cat si in particularitatile managementului. Om de baza in relatiile interumane, sprijin in orice problema de etica. Are reactii promte, prin gasirea solutiei cele mai adecvate. orator de exceptie, capteaza in totalitate atentia auditorului, marcand scurt si concis tematica expunerii"  

Velicu MEGA

 

"O echipa profesionista, traineri minunati care detin cunostinte solide pe care le pun in practica la fiecare curs, un ambient placut si diplome atestate la nivel european. Am absolvit cursul de manager proiect si cel de expert accesare fonduri cu voi si nu pot decat sa va multumesc! Pasiunea pentru munca voastra, pe care o depuneti zilnic pentru cursanti si pentru oferirea unor cursuri de calitate se vede, se simte si este un lucru minunat. Va felicit si va urez la cat mai multe cursuri si cursanti! Sunteti o echipa minunata! Keep it up!

Adina Mititiuc 

 

"O cunosc pe doamna Ecaterina SAVU,Tatiana pt noi toti, de 7 ani de zile, din perioada in care am lucrat impreuna. In toata aceasta perioada, doamna SAVU,  de pe pozitia de Coordonator National Implementare Programe Calitative, a fost singurul manager care s-a implicat proactiv in intreaga activitate  pe care am desfasurat-o, oferindu-mi un real sprijin in recrutare, selectie, sprijin si dezvoltare a fortei de vanzari. Bonus si pro bono ne oferea traininguri managerilor, dand dovada nu numai de cunoasterea modulelor predate, ci si de un talent deosebit ca lector.
Dincolo de realele calitati manageriale, de abilitatile de training, doamna Savu, s-a impus ca un adevarat lider, capabil sa coaguleze o forta de vinzari, sa o dezvolte si sa  o coordoneze.
Este o persoana de o deosebita seriozitate, cu inalte calitati morale, orientata spre rezultat si performanta"

Anca Vaslavschi"Dna Tatiana SAVU a fost trainer-ul meu, iar dupa ceva timp a devenit  managerul nostru in banca in care lucram. Am apreciat si apreciez in continuare calitatile ei profesionale si personale, fiind un om de o inalta calitate morala si totodata un coleg de incredere, care s-a implicat in permanenta in rezolvarea problemelor noastre noastre profesionale, facand fata cu success si rezolvandu-ne situatiile aparute in activitatea noastra.
A dovedit tuturor ca are experienta si cunostinte specifice managementului vanzarilor, stie sa recuteze si sa dezvolte echipe, sa le motiveze si coordoneze. Are o forta deosbita de relationare interumana, managementul ei  bazandu-se pe oameni si incredere. Dupa mutarea ei catre un alt departament, a reusit sa ne motiveze si sa ne impulsioneze astfel incat noi sa putem duce munca inceputa impreuna la bun sfarsit. In momente dificile pentru unii dintre oamenii cu care a lucrat, a stiut sa nu ia decizii pripite, verificand informatiile si activitatile si evaluand situatiile si motivandu-ne sa ajungem la rezultatele cu care eram obisnuiti. Are calitati didactice deosebite, intodeauna  evidentiind partile pozitive a oricarei probleme, astfel incat oamenii sa nu simta presiunea si greutatea situatiei in care eram implicati."

Lelia Scipcaru"Dupa o experienta anterioara total dezamagitoare la o asa zisa firma de formare profesionala, m-am decis sa ma inscriu din nou la cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, cu speranta ca voi putea de aceasta data sa inteleg mecanismele de accesare si mai ales, modul in care trebuie intocmit un dosar. 
Am avut, ce-i drept inspiratie si mult noroc. In cele 3 zile dedicate cursului am avut ocazia sa vad “pe viu” cum se desfasoara lucrurile, intelegand importanta unor detalii pe care le ignoram pana la acel moment. Am inteles ca nu trebuie neglijat nici un aspect sau detaliu ce pot asigura succesul unui demers. Consider ca am facut o investitie serioasa si nu o cheltuiala.
Recomand tuturor care vor sa inteleaga si sa inceapa sa intocmeasca dosare pentru finantare. Nu este greu, dar rabdarea in elaborarea dosarului este esentiala. 
Multumesc inca odata pe aceasta cale Dnei Tatiana Savu pentru profesionalismul deosebit aratat pe toata durata cursului si pragmatismul in abordarea subiectelor de interes."

Cristian Ivanus"Dupa mai multe incercari, din pacate esuate, de a intelege mecanismul de functionare al fondurilor europene, am avut sansa sa particip la un curs sustinut de catre Dna Tatiana Savu. Pe langa talentul si competentele pe care le are ca trainer, a reusit sa ne faca sa intelegem ce reprezinta programele prin care putem accesa fonduri europene, ghidul solicitantului, modul de scriere a unei Cereri de finanatare etc. Am recomandat-o si stiu ca toate cunostintele mele au avut aceeasi parere despre profesionalismul dansei. O voi recomanda cu mare  incredere pt ca are si o echipa foarte buna!"
Livia

 

" Intr-o discutie oarecare la care am participat, o persoana se lauda vorbind despre proiecte europene. Nu stia ca eu am ceva idee despre astfel de finantari si a inceput sa se aventureze in a se lauda, fara acoperire in ceea ce spunea. Ascultam cu stupoare si ma gandeam cum, oameni care nu sunt informati, pot fi pacaliti usor prin astfel de cuvinte si pot crede ca vor fi consiliati si ajutati sa acceseze sau sa implementeze proiecte cu finanatare europeana. O singura persoana mi-a atras pozitiv atentia: Dna Tatiana Savu, nu numai ca se vedea ca stie ce scrie intr-un ghid al solicitantului, dar stia ce contine si o cerere de finantare, echipe de implementare, detalii despre finantare. Spunea ca a scris proiecte de 100 pcte, am verificat si am vazut ca e real. Ma intreb cat de multe alte persoane se lauda cu experienta in multe domenii, oamenii care nu sunt informatii cred astfel de cuvinte si ce mai pot face acestia dupa ce afla ca au fost manipulati, pacaliti. Pur si simplu doar pentru a participa la un curs, dar, mai rau, in a cere consultanta in accesarea unui proiect. Ce pot sa fac?: sa va recomand sa verificati daca cei care va spun ca au experienta in scrierea si implementarea de proiecte, pot dovedi aceste vorbe si pot sa va recomand cu incredere pe Dna Savu, care mi-a dovedit ca stie sa poarte o discutie de business, ca stie ce inseamna proiecte europene si care are si abilitati de a-i invata pe altii."  

Adi M

 

"Am avut ocazia si placerea de a participa la un Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene sustinut de d-na Tatiana Savu, un trainer de un inalt profesionalism de la care am primit multe informatii utile si necesare scrierii, accesarii si implementarii de proiecte finantate din fonduri europene. Multumesc si recomand cu incredere http://www.cursuri-autorizate.eu"

Gabriela Vadastreanu

 

"O echipa de profesionisti ce modeleaza, întareste încrederea în fiecare ,,cursant,, în fortele proprii, motivandu-i. Felicitari!" 

Sabina Popa

"Multumesc din suflet pentru sprijin si promptitudine! O echipa de oameni seriosi. Am avut nevoie sa particip eu la un curs i sotul meu la un alt curs si au facut tot posibilul sa organizeze repede doua grupe, chiar daca nu le aveau programate, doar ca sa ne acopere noua nevoile urgente. Respect! Cu siguranta va voi recomanda si altor persoane interesate de cursuri."

Ionela Szabo 

 

"Felicitari pentru seriozitate si promptitudine! Va multumesc pentru cursurile oferite cu profesionalism!"

Daniela Popescu 

 

"Recomand cu incredere! Felicitari si succes in tot ce va propuneti!"

Raluca Gheorghiu 

 

"Recunosc, nu am mai participat la un curs atat de atractiv, deci am fost la nenumarate cursuri. Sunt sigura ca voi avea o saptamana mai buna dupa acest curs, pentru ca pe langa abilitati si competente dezvoltate, pe care le voi aplica, ne-ati invatat ca fiecare persoana are frumusetea sa interioara, e importanta si e important cum si in ce fel o vedem noi. Multumim Tatiana ca ne-ati amintit sa fim copii din nou, chit ca am participat la un curs de adulti, pentru formarea adultilor, dar pe care il putem aplica si copiilor."

Monica Ionescu

 

"Am fost si la alte cursuri, inclusiv la Formator, dar la care nu am putut participa la examen, asa ca pot face comparatie: e cu totul altceva, am invatat, ne-am si distrat, dar prin aplicatii practice foarte interesante si imi doresc sa mai particip si la alte cursuri de acest fel." " Multumim Dnei Tatiana Savu pentru cursul minunat pe care ni l-a furnizat la Curtea de Arges! Cadre didactice cu experienta am avut ce invata. Calitate iniante de toate! A fost o placere sa va cunosc si va mai asteptam!

Cecilia Iliuta 

 

"Felicitari!!! Felicitari trainerilor pentru obiectivitatea, diversitatea, profesionalismul si atmosfera antrenanta!"

Mihaela Cioromela 


"Felicitari pentru organizare si pentru trainerii implicati in aceste cursuri"

Rodica Bizu


"Consider ca suportul de curs este intocmit de profesionisti, care intr-adevar se pricep  la aceste activitati. Structura materialului de curs mi s-a parut accesibila, putând fi parcursa cu usurinta si cu  lejeritate, asimiland informatii bulk, intr-o perioada scurta de timp. Acest suport de curs poate sta la baza efectuarii acestei activitati(egalitate de sanse), ca activitatea colaterala, in cadrul unei societati, sau la mai multe societati."
Marian Manolea


"Cursuri extraordinare, trainer exceptional, Giorgiana Bitere, o echipa de profesionisti. Ma bucur caam participat la cursul de educator specializat, o experienta unica si foarte folositoare. Recomand cu încredere! Felicitari si mult succes in continuare!!!" 
Veronica - Florentina Popa 


"Mi-a placut foarte mult cursul oferit de d-voastra. Sper sa am ocazia sa pot participa si la altele. Multumesc pentru devotament!"
Georgeta Paris 


"The best!!!" 
Alice Tda 

"Ma bucur ca am participat la cursul Educator specializat! A fost organizat cu mult profesionalism, intr-o atmosfera destinsa si de oameni minunati."
Elena Roman


"Felicitari si multumim, Dna Anca Vaslavschi si Dna Monica Ciolan! Multumesc lui Dumnezeu ca am avut ocazia sa participa la acest curs! O echipa extraodinara, cu calitati deosebite"
Gianina Maria 


"Asa mult mi-a placut cursul Formator, incat asa mai participa inca o data!" 
Andreea Kovasznai- Radulescu 


"Cursul Formator, un curs extraordinar de placut si eficient! Trainer Daniela Ciontea" 
Adriana Arzoiu 


"Ma bucur nespus ca am participat la cursul Educator specializat si ma bucur ca am intalnit un trainer exceptional, plin de talent si cu o experienta de negasit! Aceasta doamna este Dna Ionela Vaduva, careia vreau sa-i multumesc pent tot. Sunteti educatoarea visurilor fiecarui copil si parinte si un trainer de nota 10! Felicitari si tot respectul!" 
Ana-Maria Bara "Multumim ca existati cursuri-autorizate.eu!"
Liliana Dumitru Sunt recunoscatoare pentru ca am participat la aceste cursuri, organizate cu profesionalism si de o echipa de oameni minunati!"
Elena Roman


"Ma bucur ca am participat la aceste cursuri! Recomand cu toata increderea. O echipa minuata!
Mihaela Loredana "Promtitudine si traineri nemaipomeniti, inzestrati cu empatie si deschidere fata de cursanti! Recomand cu mare drag!" 
Ana Manciu - Marian "Ma bucur ca am participat la acest curs, Educator specializat! O sa imi fie util pe plan profesional, dar si ca parinte. Am invatat multe lucruri noi, idei pentru a face ceva impreuna cu copilul meu. Am avut onoarea sa cunosc un trainer minunat, pentru care am doar cuvinte de lauda. Am realizat ca exista educatorul perfect, ne-a dat dovada de mult profesionalism, ne-a creat o atmosfera familiala, am intalnit cel mai bland suflet dedicat copiilor, as participa la toate cursurile furnizate de ea! Multumim, Dna Ionela Vaduva!" 
Ramona Nicoleta 


Sunt din Ploiesti si am participat la unul dintre cele mai interesante cursuri din viat amea: Educator Specializat. Am aflat ce inseamna educatie, comunicare( eficienta), psa identific problemele care stau la baza comportamentului uman la diverse varste, procedurile care scot la iveal probleme oamenilor si cum pot fi ele vindecate. Am invatat despre raportul dintre atitudine si comportamant relational. Dna Giorgiana Bitere ni l-a predat cu multa pasiune!!! Va iubesc Dna Giorgiana Bitere, mult succes! Recomand acest curs tuturor celor care vor sa evolueze si care doresc sa schimbe in bine lumea in care traim, prin schimbare in mai bine personal."
Crenguta-Elena Andrei "A fost o reala placere sa particip la acest curs, Educator specializat, am cunoscut oameni minunati si am gasit raspunsuri la multe intrebari, alaturi de un profesionist desavarsit, Giorgiana Bitere. Va multumesc tuturor pentru tot!"
Corina-Ioana Tudorache 
"Recomand cu drag aceste cursuri, unde am avut placerea si norocul sa intalnesc un om si un trainer minuant, Giorgiana Bitere! Multumesc din suflet!" 
Mihaela-Ancuta Viziri