Cursuri in desfasurare pe 24 Decembrie

31Oct

In contextul european complex al transformarilor accelerate impuse de societatea bazata pe dezvoltare si cunoastere, a fi informat despre alegerea, eligibilitatea, scrierea, implemenatrea si finalizarea proiectelor cu finantare europeana, reprezinta o prioritate pt orice organizatie. Noi va invitam GRATUIT la DEMO! Nu trebuie decat sa va inscrieti!

[detalii]

FORMATOR - DEMO - Gratuit

31.10 - 15.12.2020 National
31Oct

Sa fii Trainer e o meserie, dar si un talent. Pe langa venituri,acest job va ofera autoimplinire si satisfactia de a forma oameni, de a avea o misiune educativa. Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare unui bun Formator(trainer),abilitatile si tehnicele obligatorii in furnizarea unor module de curs diverse in fata oricarui tip de public. Secretul e sa invatati de la traineri cu experienta! Daca va doriti sa invatati de la traineri cu experienta dovedita in domeniu,

[detalii]

MANAGER PROIECT - DEMO - Gratuit

31.10 - 15.12.2020 National
31Oct

Fiecare dintre noi avem idei, avem activitati si dorim sa le transformam in rezultate. Orice idée se poate transforma intr-un proiect si poate deveni realitate. Cu conditia sa urmam pasii necesari realizarii proiectului. Proiectele fac parte din viata noastra, fie ca suntem persoane juridice, fie fizice. Un proiect inseamna crearea unui produs sau al unui serviciu, al carui rezultat trebuie sa fie bine definit si masurabil.

[detalii]

Curs Administrator Pensiune Turistica

19.12 - 04.05.2019 La nivel national
19Dec

Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari


Cod COR/N.C  5121.2.4

 

Curs, Examen, Certificat de calificare ANC

 

Daca va doriti sau ati accesat Fonduri Europene pentru pensiuni turistice, daca va doriti obtinerea de competente si o Diploma de admistrator pensiune, valabila nu numai in Romania, ci in orice tara UE, va invitam la cursul nostru!

[detalii]

Curs Specialist in managementul deseurilor

15.12 - 15.01.2019 Baia Mare
15Dec

Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

 

Cod COR 325713

 

Curs, Examen, Certificat de absolvire ANC

Oferta speciala

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru!

[detalii]