Cursuri in desfasurare pe 18 Noiembrie

31Oct

In contextul european complex al transformarilor accelerate impuse de societatea bazata pe dezvoltare si cunoastere, a fi informat despre alegerea, eligibilitatea, scrierea, implemenatrea si finalizarea proiectelor cu finantare europeana, reprezinta o prioritate pt orice organizatie. Noi va invitam GRATUIT la DEMO! Nu trebuie decat sa va inscrieti!

[detalii]

FORMATOR - DEMO - Gratuit

31.10 - 15.12.2020 National
31Oct

Sa fii Trainer e o meserie, dar si un talent. Pe langa venituri,acest job va ofera autoimplinire si satisfactia de a forma oameni, de a avea o misiune educativa. Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare unui bun Formator(trainer),abilitatile si tehnicele obligatorii in furnizarea unor module de curs diverse in fata oricarui tip de public. Secretul e sa invatati de la traineri cu experienta! Daca va doriti sa invatati de la traineri cu experienta dovedita in domeniu,

[detalii]

MANAGER PROIECT - DEMO - Gratuit

31.10 - 15.12.2020 National
31Oct

Fiecare dintre noi avem idei, avem activitati si dorim sa le transformam in rezultate. Orice idée se poate transforma intr-un proiect si poate deveni realitate. Cu conditia sa urmam pasii necesari realizarii proiectului. Proiectele fac parte din viata noastra, fie ca suntem persoane juridice, fie fizice. Un proiect inseamna crearea unui produs sau al unui serviciu, al carui rezultat trebuie sa fie bine definit si masurabil.

[detalii]

Curs Bucatar

10.11 - 25.03.2018 Marghita
10Nov

Autorizat ANC, Cod N.C. 5122.2.1

 

Curs, Examen, Certificat de calificare ANC


Oferta speciala! 

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru!


 

[detalii]

Curs Apicultor

17.11 - 22.03.2018 La nivel national
17Nov

Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari                                   

Cod N.C. 6123.1.1, 360 ore                  

                                                                 

Curs, Examen, Certificat de calificare     

Oferta speciala!                                                      

Daca va doriti obtinerea de competente, sa accesati fonduri europene in acest domeniu si o certificare valabila nu doar in Romania, ci in orice tara UE, va invitam la cursul nostru!    


[detalii]