Curs Manager

Curs in desfasurare

21.05 - 25.05.2019 Bucuresti

Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari


Cod COR 112029


Curs, Examen, Certificat de absolvire

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si abilitati, nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru! 

 

Cursul nostru va ofera real si corect informatii si competente necesare desfasurarii activitatii de MANAGER, in companii private sau de stat. Veti putea conduce propria afacere sau propriul proiect, va veti conduce echipele si activitatile, indiferent de domeniu, pentru a va atinge obiectivele propuse. Veti asimila cunostintele teoretice despre  planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor subordonate, evaluarea modului de aplicare a deciziilor si a gradului de indeplinire a obiectivelor asumate, in 40% din timpul alocat si veti participa la multe aplicatii practice si role-paly-uri, in 60% din timpul alocat. Traineri cu expertiza dovedita si indelungata in management va vor oferi din experienta lor.

Absolventii cursului, in urma examenului, primesc Certificatul ANC de  MANAGER(cod COR 112029), acesta oferindu-le dreptul  de a practica meseria de Manager, prin Ministerul Muncii si Justiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Certificatul/ Diploma de absolvire este insotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute in toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc sa  se angajeze ca Manager, in proiecte cu finantare europena, in companii private sau de stat. 

Competente dobandite:

 

1. Verificarea aplicarii normelor de sanatate si securitate in munca

2. Urmarirea aplicarii normelor de protectia mediului

3. Stimularea unor relatii de munca eficace 

4. Elaborarea strategiei structurii organizationale conduse

5. Organizarea activitatilor specifice domeniului coordonat

6. Adoptarea deciziilor

7. Asigurarea calitatii activitatilor din cadrul structurii coordonate

 

Cui se adreseaza:

- celor interesati sa isi conduca propria afacere sau propriul proiect 

- celor care vor sa se angajeze ca director executiv, director comercial, director tehnic, director productie, director economic, director resurse umane, pentru implementarea politicilor si strategiilor elaborate de managementul de vârf, monitorizarea permanenta a gradului de implementare al acestora, organizarea activitatilor specifice domeniului coordonat, derularea actului decizional si marketingul activitatilor desfasurate.

- celor care isi doresc sa capete competente manageriale, pentru a obtine noi responsabilitati in acest sens, in companiile unde lucreaza

- celor care isi doresc o schimabre profesionala sau care au ramas fara job si doresc o schimbare, in tendinta cu cerintele pietii muncii actuale

- Absolventilor de studii medii, superioare si masteranzilor, care doresc o dezvoltare personala si profesionala si care sa le ofere sansa de a-si gasi un loc de munca 

 

Documente necesare la inscriere:

- Copie diploma studii medii( liceu, cu diploma de bacalaureat), superioare sau master

- Copie CI

- Copie Certificat de nastere

- Copie Certificat casatorie (daca este cazul)

Detalii si inscrieri: Structural EuroTraining SRL, 0755159959, contact@set.edu.eu 


Share Button

Inscrie-te la acest curs

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security