Calitate si Eficienta in Sistemul de Control Intern Managerial

Curs viitor

01.06 - 22.06.2019 Bucuresti

Acreditat de Ministerul Educatiei Nationale, 20 de credite 

 

Curs, examen, Certificat Ministerul Educatiei Nationale 

 

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si toate detaliile necesare respectarii legii 234/2010, va invitam la cursul nostru!

Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare implementarii cu succes a sistemului de control intern, personalizat si adaptat pe specificul institutiei proprii. 

Cursul va ofera toate instrumentele practice necesare in implementarea SCIM, etapizarea cronologica a implementarii SCIM, exemple concrete de documente necesare in cadrul auditurilor interne si externe. Veti parcurge un curs structurat astfel: 40% din timp veti asimila cunostinte teoretice, despre obligatiile legislative în domeniu si cele 16 standarde ale controlului intern, iar 60% din timp veti beneficia de exercitii practice, demonstratii, pasi in implementare, oragnizarea documentatiei aferente sistemului de control, indicatii specifice de adaptare a cerintelor legislative pentru fiecare tip de institutie în parte, solutii concrete pentru fiecare implementare a fiecarui standard in parte.

 

Cui se adreseaza:

 

- Cadrelor didcatice din invatamantul preuniversitar

- Ordonatorilor de credite principali, secundari si tertiari de la nivel local si central. Acestia au obligatia implementarii sistemului de control intern in institutiile proprii, in conformitate cu OGG 600/2018 

- Membrilor Comisiei de implementare, coordonare si Indrumare metodologica a implementarii SCIM.

- Angajatilor din sistemul public cu responsabilitati de intocmire si respectare proceduri conforme cu prevederile OGG 600/2018. 

- Tuturor celor care doresc sa îsi însuseasca metode si tehnici de dezvoltare institutionala.

Cadrele didactice vor primi certificat MEN, 20 credite transferabile. Persoanele care fac parte din alte institutii primesc certificat de instruire eliberat de furnizorul de formare.

 

Documente necesare înscrierii la curs:

Copie carte de identitate

Certificat de nastere

Diploma studii (minim licenta)

Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

Adeverinta serviciu

Eligibilitate: inspectori, directori, responsabili/coordonatori comisii, membrii in comisii metodice

 

Cursul se desfasoara la nivel national

Detalii si inscrieri STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, Tel: 0755159959, contact@set.edu.eu 
Share Button

Inscrie-te la acest curs

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security