Calitate si Eficienta in Implementarea Sistemului de Control Intern Managerial

Curs viitor

08.06 - 29.06.2019 La nivel national

Acreditat de Ministerul Educatiei Nationale, 20 de credite 

 

Curs, examen, Certificat Ministerul Educatiei Nationale

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea  a 20 de credite transferabile, de competente si toate detaliile necesare respectarii legii 234/2010, va invitam la cursul nostru!

 

Conform Legii 234/2010, neindeplinirea de catre ordonatorul de credite a obligatiei de a elabora si prezenta raportul anual asupra sistemului de control intern/managerial, se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei”, sanctiune aplicata pe persoana fizica!

Cursul va ofera toate instrumentele practice necesare in implementarea SCIM, etapizarea cronologica a implementarii SCIM, exemple concrete de documente necesare in cadrul auditurilor interne si externe. Veti parcurge un curs structurat astfel: 40% din timp veti asimila cunostinte teoretice, despre obligatiile legislative în domeniu si cele 16 standarde ale controlului intern, iar 60% din timp veti beneficia de exercitii practice, demonstratii, pasi in implementare, oragnizarea documentatiei aferente sistemului de control, indicatii specifice de adaptare a cerintelor legislative pentru fiecare tip de institutie în parte, solutii concrete pentru fiecare implementare a fiecarui standard in parte.

 

Cui se adreseaza:

 

- Cadrelor didcatice din invatamantul preuniversitar

- Ordonatorilor de credite principali, secundari si tertiari de la nivel local si central. Acestia au obligatia implementarii sistemului de control intern in institutiile proprii, in conformitate cu OGG 600/2018 

- Membrilor Comisiei de implementare, coordonare si Indrumare metodologica a implementarii SCIM.

- Angajatilor din sistemul public cu responsabilitati de intocmire si respectare proceduri conforme cu prevederile OGG 600/2018. 

- Tuturor celor care doresc sa îsi însuseasca metode si tehnici de dezvoltare institutionala.

Cadrele didactice vor primi certificat MEN, 20 credite transferabile. Persoanele care fac parte din alte institutii primesc certificat de instruire eliberat de furnizorul de formare.

 

Documente necesare înscrierii la curs:

Copie carte de identitate

Certificat de nastere

Diploma studii (minim licenta)

Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

Adeverinta serviciu

Eligibilitate: inspectori, directori, responsabili/coordonatori comisii, membrii in comisii metodice

 

Cursul se desfasoara la nivel national

Detalii si inscrieri: Asociatia Transformarea prin formare: Tel: 0755159959, contact@set.edu.eu 
Share Button

Inscrie-te la acest curs

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security