Curs Specialist in managementul deseurilor

Curs finalizat

15.12 - 15.01.2019 Baia Mare

Autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari

 

Cod COR 325713

 

Curs, Examen, Certificat de absolvire ANC

Oferta speciala

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si nu doar o Diploma, va invitam la cursul nostru!

 

Conf Legii nr. 211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri „au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane”. Conform alin. 4 „Persoanele desemnate, prevazute la alin. 3, trebuie sa fie instruite în domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate”.

Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare unui bun Specialist in managementul desurilor, abilitatile si tehnicele obligatorii in acest domeniu, inclusiv care sunt raportarile obligatorii catre Agentia pentru Protectia Mediului si contributia la Fondul de Mediu. Trainerii nostri au experienta dovedita in domeniu, fiind profesori universitari, specializati in domeniu. 

Absolventii cursului, in urma examenului, primesc Certificatul ANC de Specialist in Managementul Deseurilor( cod COR 325713), acesta oferindu-va dreptul  de a practica meseria de Specialist in Managementul desurilor, prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale 

Certificatul/Diploma de absolvire este insotit de un Supliment Descriptiv, ambele fiind recunoscute in toata U.E. Ambele documente sunt utile pentru cei care doresc sa  se angajeze ca Specialist in Managementul Desurilor sau sa isi deschida propria afacere in domeniu.

 

Cui se adreseaza:

- Tuturor detinatorilor/producatorilor de ambalaje, deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare, transport, valorificare, depozitare deseuri

- Oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

- Responsabililor de mediu;

- Managerilor de mediu;

- Auditorilor de mediu;

- Tuturor celor care doresc sa devina bokeri in acest domeniu

- Tuturor persoanelor si institutiilor interesate, confom Legii 211/2011.

 

Documente necesare inscrierii la curs:

Diploma de studii superioare( participantii care nu au studii superioare vor primi diploma de participare)

Certificat de nastere

Copie carte de identitate

Copie certificat de casatorie( daca este cazul)

 

Cursul  se desfasoara in orice localitate din tara. 

Detalii: STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, Tel: 0755159959, office@cursuri-autorizate.eu, sau www.cursuri-autorizate.eu 
Share Button

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security