Curs SCIM

Curs finalizat

12.03 - 14.03.2018 Bucuresti Colegiul Socolescu

Curs Sistemul de Control Intern Managerial(SCIM)

 

Cost total 800 lei

 

Conform Legii 234/2010, neindeplinirea de catre ordonatorul de credite a obligatiei de a elabora si prezenta raportul anual asupra sistemului de control intern/managerial, se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei”, sanctiune aplicata pe persoana fizica!

 

Daca va doriti CALITATE, obtinerea de competente si toate detaliile necesare respectarii legii 234/2010, va invitam la cursul nostru!

Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare implementarii cu succes a sistemului de control intern, personalizat si adaptat pe specificul institutiei proprii. 

Cursul va ofera toate instrumentele practice necesare in implementarea SCIM, o etapizare cronologica a implementarii SCIM, exemple concrete de documente necesare in cadrul auditurilor interne si externe. Veti parcurge un curs structurat astfel: 30% din timp veti asimila cunostinte teoretice, despre obligatiile legislative în domeniu si cele 16 standarde ale controlului intern, iar 70% din timp veti beneficia de exercitii practice, demonstratii, pasi in implementare, oragnizarea documentatiei aferente sistemului de control, indicatii specifice de adaptare a cerintelor legislative pentru fiecare tip de institutie în parte, solutii concrete pentru fiecare implementare a fiecarui standard in parte.

 

Cui se adreseaza:

 

- Ordonatorilor de credite principali, secundari si tertiari de la nivel local si central. Acestia au obligatia implementarii sistemului de control intern in institutiile proprii, in conformitate cu OSGG 400/2015 (fostul OMFP 946/2005).

- Membrilor Comisiei de implementare, coordonare si Indrumare metodologica a implementarii SCIM.

- Angajatilor din sistemul public cu responsabilitati de intocmire si respectare proceduri conforme cu prevederile Ordinul 400/2015. 

- Tuturor celor care doresc sa îsi însuseasca metode si tehnici de dezvoltare institutionala.

 

Documente necesare înscrierii la curs:

Copie carte de identitate

Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

Va oferim:

- Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundarii cursului, consultanta in dezvoltarea ulterioara

- Coffee break

- Posibilitati de parteneriat

- Posibilitatea de a participa la curs in zona in care locuiti

- Workshopuri de specialitate si complementare, la cerere

 

Cursul se desfasoara în orice localitate din tara.

 

Detalii : STRUCTURAL EuroTRAINING SRL, Tel: 0755159959,office@cursuri-autorizate.eu, sau www.cursuri-autorizate.eu
Share Button

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security