FORMATOR - DEMO - Gratuit

Curs in desfasurare

31.10 - 15.12.2020 National

Sa fii Trainer e o meserie, dar si un talent. Pe langa venituri,acest job va ofera autoimplinire si satisfactia de a forma oameni, de a avea o misiune educativa. Absolventii cursului nostru vor dobandi competentele necesare unui bun Formator(trainer),abilitatile si tehnicele obligatorii in furnizarea unor module de curs diverse in fata oricarui tip de public. Secretul e sa invatati de la traineri cu experienta! Daca va doriti sa invatati de la traineri cu experienta dovedita in domeniu, intr-o firma al carui fondator are expertiza dovedita in domeniu si care promoveaza calitatea, daca vreti sa parcurgeti module de comunicare,limbajul trupului,atitudine, metode de a invinge teama de a vorbi in fata unui public necunoscut, va invitam la un curs structurat in doua parti: 40% din timp veti asimila cunostinte teoretice, nu numai despre competentele trainerului, dar si metode de pregatire a unui suport de curs si de organizarea cursului, iar 60% din timp veti beneficia de exercitii practice, role-play-uri, demonstratii, metode de a va adapta in fata oricarui timp de cursant, primirea si oferirea feedbackului etc. Recomandari: specializare prin worshopuri complementare.

Cui se adreseaza:

- Tuturor persoanelor cu studii superioare, interesate sa lucreze sau lucreaza ca Formator in companii private sau de stat, in Proiecte europene, in orice domeniu unde este necesar un formator( conf OG 129/ 2000, incepand cu 1.01.10 nimeni nu va mai putea desfasura activitatea de Formator, indiferent de domeniu, daca nu are Certificat de Formator acreditat - ANC( CNFPA)

- Tuturor cadrelor didactice care doresc sa furnizeze cursuri, altele decat cele in care au norma din invatamant

- Celor care isi doresc sa capete competente de formare, comunicare si atitudine de prezentare in fata unui auditoriu. Persoanele care nu si-au finalizat studiile superioare pot participa la curs, dar se pot autoriza in momentul in care au absolvit sudiile, cu licenta

- Tuturor celor care doresc dezvoltare si formare profesionala actuala si cu sanse de a-si gasi un loc de munca

 

Competente dobandite:

- Construirea situatiilor de invatare

- Knowledge-Skills-Attitudes necesare unui trainer de succes

- Invingerea emotiilor distructive si gestionarea celor constructive

- Captarea si mentinerea atentiei – Captivarea publicului

- Gestionarea situatiilor dificile

- Folosirea limbajului verbal, limbajul nonverbal si paraverbal

- Pregatirea suportului de curs si a materialelor auxiliare

- Livrarea sesiunilor de training

- Realizarea activitatilor de formare

- Evaluarea participantilor la formare

-  Oferirea si primirea feedback-ului

- Aplicarea metodelor si tehnicilor de formare

La finalul cursului, participantii vor sti ce trebuie sa contina "bagajul" unui trainer, cum trebuie sa isi organizeze sala de curs, cum sa lucreze cu video-proiectorul, flipchartul si cat de mult conteaza ambianta creata in sala, cum sa isi gestioneze emotiile si sa le transforme in energie pozitiva, cum sa capteze si sa mentina atentia, cum sa comunice eficient, cum sa ofere si sa primesca feedback. Cat de mult conteaza pregatirea personala, carisma si abilitatile de comunicare, elemente care il ajuta sa iti motiveze auditoriul si sa il faca pe aprticipant sa declare la final: "mi-a placut, as mai recomanda si altora!" 

Acestea sunt cateva informatii legate de desfasurarea cursului FORMATOR. Pentru a beneficia de tot modulul de curs, va invitam sa va inscrieti!

Informatii: Structural Eurotraining SRL, 0755159959, office@cursuri-autorizate.eu  

 Share Button

Inscrie-te la acest curs

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine: security